Seria HisHers

 

Seria HisHers e creată pentru omul modern, pentru toate vârstele, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, oferind produse pentru igiena şi îngrijirea completă a pielii. Folosirea produselor e universală, comfortabilă, la îndemână şi economică, pentru toate tipurile de piele. Principalele ingrediente, verificate din timpuri străvechi, sunt extractele de ceai verde şi cruşin de mare. Extractele furnizează pielii toate vitaminele necesare, cunoscute pentru proprietăţile lor antiinflamatoare şi protective.
Clarity Plus, Gama HisHers, Magiray, Laboratoarele Thea

Clarity+

Spumă de curăţare a pielii cu extract de cruşin de mare. Îndepărtează impurităţile. Păstrează proprietăţile bactericide ale pielii. Conţine ingrediente pentru calmarea şi hidratarea pielii. Produsul nu conţine săpun, lăsând pielea catifelată şi mătăsoasă.

Ingrediente: cruşin de mare, nalbă de pădure, castravete, panthenol, muşeţel

Balance+

Emulsie de hidratare şi calmare pentru toate tipurile de piele. Oxigenează şi hidratează celulele pielii. Calmează cu blândeţe pielea sensibilă şi iritată. Produsul are o formulă uşoară, uşor absorbită de piele. Este ideal pentru bărbierire. Poate fi folosit independent pentru piele grasă şi normală. Pentru pielea uscată, produsul poate fi aplicat ca bază de calmare sub formă de cremă de zi sau noapte.

Ingrediente: aloe vera, hamamelis de Virginia, ceai verde, coix, alantoină, tocoferol

Fresh+ roll-on

Emulsie deodorant gentilă şi împrospătoare cu suc natural de aloe vera şi săruri de la Marea Moartă. Uşor de aplicat şi absorbită rapid. Controlează perfect transpiraţia şi previne mirosurile neplăcute. Nu pătează îmbrăcămintea şi pielea. Perfectă pentru persoanele cu stil de viaţă activ. Aplicaţi o dată pe zi în locurile unde apare transpiraţia.

Ingrediente: suc de frunze de aloe vera, apă din Marea Moartă, ulei de ricin

Hygiene+

O spumă delicată cu extract de cruşin de mare pentru îngrijirea zonelor intime. Curăţă fără a distruge proprietăţile naturale de protecţie a pielii. Componentele de calmare şi vindecare previn uscarea şi iritarea pielii. Formula fără săpun menţine nivelul natural de PH al zonelor intime. Spuma delicată oferă sentimentul de prospeţime şi încredere în sine.

Ingrediente: cruşin de mare, panthenol, grepfrut

Planto+

Gel elixir pe bază de extracte de plante pentru faţă şi corp. Calmează, răcoreşte şi hidratează pielea, lăsând sentimentul de prospeţime. Creează un efect subtil de lifting şi menţine vitalitatea pielii.

Ingrediente: hidrocotil, laminaria, hamamelis de Virginia, pătlagină

Protection+ SPF-30

Protecţie pe bază de extract de ceai verde pentru faţă şi corp. Produsul protejează împotriva razelor ultraviolete de tip A şi B, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Prin ingredientele sale, produsul respinge apa.

Ingrediente: ceai verde, săruri de la Marea Moartă, aloe vera, dioxid de titaniu, tocoferol

Fresh+ cream-stick

olosirea acestei creme elimină eficient mirosurile neplăcute ale pielii. Crema nu lasă pete pe corp sau pe haine şi nu împiedică pielea să respire. Produsul este potrivit pentru bărbaţi şi femei deopotrivă, oferind un sentiment de prospeţime şi încredere în sine.

Ingrediente: farnesol, pau rosa, amidon de orez