Cosmetic confiture

Mască de ananas
Mască specială pentru piele uscată - foarte uscată, sensibilă sau cu cuperoză
(Pineapple Mask)

Cu acţiune de peeling-fermentare care dislocă/dizolvă delicat impurităţile şi celulele moarte de pe suprafaţa pielii. Se obţin rezultate spectaculoase: curăţarea şi închiderea porilor, hrănirea şi înnoirea pielii. Conţine pulpă de ananas a cărei proprietăţi naturale se regăsesc integral în mască datorită metodei de procesare speciale. Mod de folosire: Pe faţa umedă se aplică masca în strat generos (a se evita zona ochilor şi-a gurii). Se lasă la alegere până la 25-30 de minute (a se evita uscarea completă pe piele). Se recomandă folosirea imediată a serului si cremei "Queens Jelly" si "Camellia" din seria Magiray.

Ingrediente: ananas.

Mască de kiwi
Mască de pre-peeling şi curăţare pentru ten gras sau gras-acneic
(Kiwi Mask)

Porii lărgiţi ai acestui tip de ten se umplu cu uşurinţă cu praf si impurităţi. Întreţinerea tenului gras trebuie să înceapă obligatoriu cu curăţarea sa profundă. Folosită regulat, masca de kiwi îmbunătăţeşte efectul curăţării zilnice a pielii prin mijloacele tradiţionale obişnuite (demachierea) cât şi efectul măştilor de peeling săptămânale. Mod de folosire: Pe faţa umedă se aplică masca în strat generos de 1-2 ori pe săptămână (a se evita zona ochilor şi-a gurii). Se lasă 25-30 de minute. Se înlătură cu apă călduţă. Se recomandă fie aplicarea măştii de peeling Papaya, fie aplicarea imediată a serului şi cremei hidratante "Phytoessence" şi "Balance" din gama Magiray HisHers.

Ingrediente: kiwi.

 

Mască de rodie şi ghimbir
Mască de lifting pentru fermitate şi nutriţie, pentru piele uscată şi extrem de uscată
(Ginger and Pomegranate Mask)

Creată special pentru pielea uscată si extrem de uscată care are nevoie de revigorare, întinerire cât şi de mai multă hidratare şi o cantitate sporită de elemente nutritive esenţiale. Extrem de eficientă în combaterea ridurilor cât şi în profilaxia lor, e recomandată mai ales vârstelor de peste 35 de ani. Această mască are rezultate absolut spectaculoase prin folosire săptămânală, ulterior aplicării măştilor confiture de curăţare si peeling. Mod de utilizare: O singură dată pe săptămână a se aplica o cantitate generoasă pe pielea curată şi umedă. Se poate lăsa până la 30-40 de minute. A se evita uscarea pe piele. A se masa pielea cu mişcări uşoare. Înlăturaţi particulele de ghimbir. Restul măştii se înlătură uşor cu un şerveţel. A nu se spăla.

Ingrediente: ghimbir, rodie.

 

 

Mască de sabra şi rodie
Mască nutritivă, cu acţiune profilactică şi efect de calmare a pielii pentru toate tipurile de ten
(Sabra and Pomegranate Mask)

Sabra este fructul cactusului. Coaja şi pulpa de sabra zdrobite sunt combinate cu extract de seminţe de rodie care conţin phytoestrogeni, împiedicând procesul de îmbătrânire a pielii. Extrasul din fructul de rodie conţine necesarul de vitamine solubile în apă care închid porii pielii, făcând pielea mai netedă, mai puţin vulnerabilă în faţa factorilor externi. Extrasul de sabra are efect calmant. Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curată si umedă o dată pe săptămâna o cantitate considerabilă de mască. Se poate lăsa pe faţă până la 30-40 de minute. A se evita uscarea completă a măştii pe faţă. Se recomandă masajul cu mişcări uşoare. Înlăturaţi surplusul de mască cu un şerveţel.

Ingrediente: limba soacrei, rodie.

 

 

Mască de rozmarin şi ceai verde
Mască de calmare intensivă, antioxidantă şi de închidere a porilor, pentru toate tipurile de ten
(Rosemary and Green Tea Mask)

Rozmarinul este recunoscut în unanimitate de specialişti ca deţinând primul loc în lumea vegetală în conţinutul de antioxidanţi, care datorită tehnologiei unice de temperatură joasă sunt bine conservaţi, împreună cu restul componentelor esenţiale pentru nutriţia pielii. Ceaiul verde conţine de asemeni cantităţi mari de antioxidanţi cu efect calmant şi bacteriostatic şi în consecinţă dezinfectează, curăţă şi duc la închiderea porilor. Mod de folosire: Aplicaţi un strat subţire de mască pe faţa curăţată în prealabil. Se poate lăsa pe faţă până la 20-25 de minute. A se evita uscarea completă pe piele. Se înlătură cu apă călduţă, după care se recomandă aplicarea cremei nutritive din gama Magiray.

Ingrediente: rozmarin, ceai verde.

 

 

Mască de mango şi tomate
Mască foarte bogată în vitamine, potrivită pentru toate tipurile de ten
(Mango and Tomato Mask)

Extractul de fruct de mango este bogat într-un ferment specific responsabil pentru acţiunea de peeling- fermentare care dislocă/dizolvă delicat impurităţile si celulele moarte de pe suprafaţa pielii. Combinate, proprietăţile celor două componente - mango şi tomate - realizează o curăţare profundă a pielii, totodată ea devenind netedă şi cu aspect de catifea. Mod de folosire: De 1-2-3 ori pe săptămână, pe faţa umedă, se aplică masca în strat generos (a se evita zona ochilor şi-a gurii). Se lasă la alegere până la 25-30 de minute - a se evita uscarea completă pe piele. Se înlătură cu apă călduţă. Se recomandă folosirea imediată a apei tonice, serului şi cremelor nutritive/hidratante din seria Magiray HisHers.

Ingrediente: mango, tomate.

 

 

Mască de papaya verde
Mască de peeling şi curăţare pentru toate tipurile de ten
(Green Papaya Mask)

Extrem de eficientă în curăţarea profundă şi dizolvarea particulelor de cheratină şi-a celulelor moarte de pe suprafaţa pielii, datorită PAPAINEI. Aceasta este un ferment natural care ""re-învaţă"" pielea să respire şi să se hrănească prin straturile noi de celule cu capacitate sporită de absorbţie care urcă la suprafaţă. Mod de folosire: De 1-2-3 ori pe săptămână, pe faţa umedă, se aplică masca în strat generos (a se evita zona ochilor şi-a gurii). Se lasă la alegere până la 25-30 de minute - a se evita uscarea completă pe piele. Se înlătură cu apă călduţă. Se recomandă folosirea imediata a apei tonice, serului şi cremelor nutritive/hidratante din seria Magiray HisHers.

Ingrediente: papaya.

 

 

Mască de fructul pasiunii cu morcov
Mască nutritivă şi de calmare cu efect ridicat, pentru ten normal, cuperotic sau uscat
(Passion Flora and Carrot Mask)

O mască de îngrijire pentru tenul normal, cuperotic sau uscat şi foarte uscat/deshidratat. Este o mască de îngrijire şi calmare extrem de eficientă, recomandată spre a fi folosită ca procedură finală şi în ""cosmetica de acasă"". Scopul acestei măşti este acela de a înlătura imediat stresul cauzat pielii de orice fel de tratament facial, extracţii, peeling, oboseală, factori meteorologici sau cuperoză ""activată"". Masca conţine gel de extract din fructul pasiunii, universal recunoscut pentru calităţile sale anti-stres şi de calmare. Instrucţiuni de utilizare: A se aplica o cantitate mică de gel pe toată faţa sau pe zonele stresate ale pielii ori de câte ori este nevoie. A se evita uscarea măştii pe piele. Înlăturaţi cu apă călduţă. Uscaţi cu şerveţel uscat prin tamponare.

Ingrediente: maracuja, morcov.