Curatare si tonifiere
O curăţare excepţional de temeinică şi în acelaşi timp delicată se obţine prin folosirea succesivă a gelului de curăţare şi purificare şi a substanţei de curăţare hidrofilă. Ambele produse sunt fără săpun şi arome artificiale. Se recomandă pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Substanţă de curăţare hidrofilă
(Hydrophilic Cleanser)

Dizolvă cu uşurinţă machiajul şi alte substanţe adipoase solubile de pe suprafaţa pielii. Se amestecă cu gelul pentru o curăţare profundă direct pe suprafaţa pielii, formând o emulsie de curăţare. Emulsia se îndepărtează uşor cu ajutorul apei, lăsând pielea absolut curată, proaspătă şi catifelată. Acest sistem de curăţare înlătură porii negrii, nu deranjează hidratarea naturală a pielii şi echilibrul acid. Produsele nu conţin săpun sau arome artificiale şi sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

Ingrediente: ulei de levănţică, ulei de rozmarin, guaiazulenă, şiconin.

Toner facial pentru piele normală/uscată
(Facial Toner for Normal/Dry Skin)

Toner facial pentru piele normală/uscată fără alcool. Completează procesul de curăţare a pielii. Tonifică pielea, favorizând receptivitatea la preparatele corespunzătoare, reface PH-ul acesteia, o hidratează şi o calmează.

Ingrediente: alge, castravete, ruscogenină, alantoină, hidroxiacizi alfa.

Toner facial pentru piele grasă cu probleme
(Facial Toner for Oily Problem Skin)

Emulsie deodorant gentilă şi împrospătoare cu suc natural de aloe vera şi săruri de la Marea Moartă. Uşor de aplicat şi absorbită rapid. Controlează perfect transpiraţia şi previne mirosurile neplăcute. Nu pătează îmbrăcămintea şi pielea. Perfectă pentru persoanele cu stil de viaţă activ. Aplicaţi o dată pe zi în locurile unde apare transpiraţia.

Ingrediente: hamamelis de Virginia, alge, alantoină, hidroxiacizi alfa, guaiazulenă.

Lapte de curăţare perlat
(Pearl Cleansing Milk)

Lapte de curăţare pentru toate tipurile de piele cu o consistenţă mătăsoasă, dar care în acelaşi timp curăţă pielea feţei şi a gâtului, incluzând zona de contur a ochilor.

Ingrediente: unt de shea, ulei de sâmburi de strugure, ulei din seminţe de limba mielului, extracte de ceai verde, ginkgo biloba, tomate, lemn dulce, săpunariţă, vitamina A, vitamina C, praf de perle, ulei aromat de portocale.