Ingrijirea zilnica a pielii
Pielea noastră e o barieră naturală care protejează corpul de poluarea din mediul înconjurător. Pielea este primul scut al organismului şi reflectă starea sa. Dintotdeuna oamenii incearcă să găsească remedii pentru protecţia ei şi pentru îmbătrânirea ei prematură. Femeile fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i păstra fineţea şi elasticitatea, sănătatea şi prospeţimea.

Cremă de revigorare
(Replenishing Cream)

Hidratează şi hrăneşte pielea, diminuând semnele vizibile de îmbătrânire. Conferă fermitate pielii. Formula este îmbogăţită cu acid hialuronic, un factor pentru hidratare intensivă, vitamina E şi vitamina F, ulei de morcov. Calmează pielea, oferind un sentiment de confort şi relaxare.

Ingrediente: squalane, acid hialuronic, echinacea, hidroxiacizi alfa.

Cremă Active Alpha
(Active Alpha Cream)

Acest preparat pentru îngrijirea feţei are în componenţa sa hidroxiacizii alfa, care accelerează îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii, dezvăluind astfel un ten mai luminos. Calităţile fortifiante ale acestui produs avansat ajută la ascunderea ridurilor şi la menţinerea nivelului natural de hidratare a pielii. Folosirea produselor cosmetice pe baza hidroxiacizilor alfa necesită utilizarea unui produs cu factor de protecţie de minimum 15.

Ingrediente: hidroxiacizi alfa.

CLC - Cremă de faţă împotriva ridurilor
(CLC - Wrinkle Away Face Cream)

Special concepută pentru reducerea ridurilor şi prevenirea îmbătrânirii tuturor tipurilor de piele începând cu vârsta de 30 de ani. Prin inovatoarea nano-tehnologie ingredientele active (coacăze negre şi ulei de seminţe) pătrund în nivelele mai adânci ale pielii, în timp ce peptidele ameliorează vizibil pielea după câteva zile de la aplicare. Un complex bogat de ierburi tămăduitoare, hidratanţi naturali şi săruri de la Marea Moartă hidratează adânc pielea mărindu-i elasticitatea şi fermitatea. Prin aplicări regulate, ridurile sunt reduse substanţial şi pielea va părea mai tânără şi mai mătăsoasă.

Ingrediente: coacaze negre, ulei de seminte.

Serul activ Alpha
(Active Alpha Serum)

Un amestec activ de extracte de plante cu hidroxiacizi alfa derivaţi natural. Serul exfoliază celulele moarte, permiţând formarea unor straturi noi şi catifelate şi este indicat pentru toate tipurile de piele. Îmbunătăţeşte şi uniformizează textura tenului. Se poate folosi independent şi de asemenea pentru întărirea acţiunii cremei active Alpha. Folosirea produselor cosmetice pe baza hidroxiacizilor alfa necesită utilizarea unui produs cu factor de protecţie de minimum 15.

Ingrediente: gel de aloe vera, acid glicolic, castravete, muşeţel, echinacea, ulei de levănţică.

CLC - Cremă hidratantă de faţă renovatoare
(CLC - Skin Renovation Moisturizer)

Crema uşoară şi delicată conferă îngrijire perfectă şi completă pentru pielea matură a feţei şi gâtului. Conţine peptide care ajută la regenerarea pielii, nano-capsule cu seminţe de ulei de coacăze negre, bogate in acizi graşi omega 3/6, extract de caviar deosebit de nutritiv şi un complex de antioxidanţi. Prin folosire regulată, pielea îşi măreşte supleţea. Recomandată pentru vârste de peste 25 de ani. Aplicaţi un strat subţire pe pielea curată de 1-2 ori pe zi.

Ingrediente: squalane, citrulina tripeptida-10, unt de shea, ulei din seminţe de limba mielului, coacaz negru, avocado, hialuronat de sodiu, acid tioctic, ceai verde, extract de caviar.

Camellia

O cremă bogată ce oferă extra-protecţie împotriva uscării pielii şi factorilor dăunători din mediu. Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi reduce vizibilitatea ridurilor.

Ingrediente: ceai verde, ulei de germeni de grâu, tocoferol, retinol, ulei de susan, ulei de babasu.

Esenţă Fito
(Phyto-Essence)

Un produs hidratant pentru toate tipurile de piele. Nu conţine grăsimi şi uleiuri. Răcoreşte, calmează şi hidratează pielea. Produsul conţine o concentraţie maximă de aloe, extracte de şikonin şi nalbă, asigurând calmarea pielii şi o acţiune antioxidantă. Preparatul se poate folosi în paralel cu alte produse, accelerându-le efectul. Se poate folosi ca bază pentru machiaj şi de câte ori este necesar, neexistând limită a numărului de utilizări.

Intensificatorul de hidratare Edele
(Edele Moisture Intensifier)

O cremă pentru îngrijirea pielii feţei şi gâtului. Conţine în cantităţi mari extract de floare de colţ şi alte componente naturale, hidratează şi hrăneşte pielea. Un produs care luptă împotriva efectelor timpului, păstrând elasticitatea şi prospeţimea pielii şi oferindu-i un aspect mat şi catifelat.

Ingrediente: extracte de floare de colţ, măr, algă roşie, portocale, ulei de alune, ulei de floarea soarelui, ulei de sâmburi de strugure, soia, acid hialuronic, dioxid de titaniu, tocoferol, vitamina A, vitamina C, ulei aromat de mandarine.

Bio-serul Edele
(Edele Bio-Serum)

Un ser uşor, cu o textură delicată, extrem de bogat în substanţe biologice active, ce contraatacă îmbătrânirea pielii. Formula sa eficientă, bazată pe apa de izvor Iverdon şi pe extract de floare alpină de colţ, netezeşte liniile feţei, restabileşte echilibrul de hidratare, întăreşte bariera de protecţie a pielii şi sistemul de apărare antioxidant, ducând la o piele mai tânără şi mai sănătoasă. Indicaţii de folosire: o dată sau de două ori pe zi, înainte de folosirea cremei bio EDELE, aplicaţi un strat subţire de ser în zonele curăţate unde ridurile sunt cel mai evidente.

Ingrediente: apă termală, extract din portocale, extract din măr, extracte de floare de colţ, răşină bio-zaharidă, izomerat de zaharidă, bisabolol, hialuronat de sodiu, ulei de portocale, ulei de coji de mandarine, proteină din soia, oxido reductaze, mică, silică, acid citric.