Ingrijirea zonei de contur a ochilor

Gel contur ochi Active
(Active Eye Contour Gel)

Gel activ pentru hidratarea intensivă şi pentru obţinerea unui puternic efect de lifting al regiunii conturului ochilor. Graţie conţinutului înalt de produse naturale active, previne îmbătrânirea prematură a pielii, stimulând regenerarea celulelor şi prevenind lăsarea pielii. Mod de aplicare: aplicaţi pe pielea uscată o dată sau de două ori pe zi.

Ingrediente: caviar, coenzima Q10.

Lăptişor de matcă
(Queen's Jelly)

Ser nutritiv pentru ochi, faţă şi buze - special pentru zonele extrem de uscate ale pielii) Un gel-ser pe bază de lăptişor de matcă şi retinol. Formula nu conţine apă. Produsul este un preparat de lux pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor şi buzelor, prevenind formarea de riduri de expresie. Catifelează, netezeşte şi revitalizează pielea feţei. Are o înaltă concentraţie de ingrediente active, care asigură o folosire eficientă şi economică.

Ingrediente: ulei de germeni de grâu, retinol, lăptişor de matcă, guaiazulenă, panthenol, ulei de susan, tocoferol.

Mască Cool Eye
(Cool Eye mask)

Mască eficientă în îndepărtarea pungilor şi cercurilor negre de sub ochi. Împrospătează şi stimulează circulaţia sângelui în zona conturului ochilor, sporind acţiunea cremelor şi celorlalte măşti. Un accesoriu indispensabil. Masca trebuie păstrată la temperatură scăzută, în frigider (nu congelator). Mod de utilizare: îndepărtaţi machiajul, aplicaţi o cremă corespunzătoare şi puneţi-vă masca, relaxându-vă pentru 5 minute. Scoateţi masca şi rămâneţi cu ochii închişi pentru câteva minute. După aceea, aplicaţi o cremă pe care o folosiţi în mod normal pentru conturul ochilor.

CLC - mască pentru conturul ochilor
(CLC - Eye Contour Mask)

Mască uşoară pentru pielea delicată şi sensibilă din jurul ochilor. Produsul este bogat în uleiuri naturale vegetale şi în extracte. Îndepărtează semnele de oboseală şi netezeşte liniile feţei. Sporeşte eficienţa serului CLC pentru conturul ochilor. Mod de folosire: aplicaţi timp de 15 minute pe pielea curăţată, după care îndepărtaţi cu un disc umed. Utilizaţi o dată sau de două ori pe săptămână.

Ingrediente: argirelin, unt de shea, avocado, ulei de morcov, ulei din seminţe de limba mielului, ulei de gălbenele, squalane, acetat de tocoferil, extract de ceai verde, extract de tomate.

CLC - ser pentru conturul ochilor
(CLC - Eye Contour Serum)

Cremă - ser calmantă cu efect îndelungat de îngrijire a conturului ochilor. Pentru persoanele cu vârsta de peste 25 ani. Conţine un complex bogat de ingrediente active care hrănesc şi hidratează pielea, îmbunătăţindu-i elasticitatea. Netezeşte pielea rapid şi eficient, prevenind îmbătrânirea acesteia.

Ingrediente: argirelin, unt de shea, ulei de avocado, ulei din seminţe de limba mielului, squalane, acid hialuronic, acid lactic, extract de ceai verde, extract de caviar.