Ingrijire specială şi de protecţie
Câteodată avem probleme neaşteptate. În astfel de situaţii produsele Magiray ne ajută urgent.

Gel cu extract de mimoză
(Mimosa Gel)

Un gel transparent care este cu uşurinţă absorbit de piele, fără a lăsa urme. Ideal pentru protecţia locală şi îngrijirea pielii grase. Conţine hidroxiacizi alfa şi BHA, sepicontrol, şi extract de plante, cunoscute pentru activitatea benefică asupra tenului gras cu probleme. Mod de utilizare: aplicaţi local după demachiere, pe punctele sau suprafeţele care necesită îngrijire de cel puţin două ori pe zi, dimineaţa şi seara.

Mască uşoară de gel
(Tender Gel Mask)

Cu gel de aloe, muşcată, alantoină, castravete. Pentru toate tipurile de ten. Preparat multifuncţional hipoalergic pe baza de extracte de plante. Hidratează rapid şi eficient tenul deshidratat, având un efect uşor de deschidere a acestuia. Calmează, răcoreşte şi îndepărtează roşeaţa şi exfoliază cu delicateţe celulele moarte în cazul tenurilor care suferă de exces de sebum şi cuperoză. Reface pielea după arsurile solare. Tratează tenul inflamat de acnee. Se recomandă aplicarea măştii Mag, a fâşiilor Mag sau a fâşiilor de polietilenă peste masca uşoară de gel.

Ingrediente: gel de aloe vera, muşcată, alantoină, castravete.

Bază fond de ten cu lifting SPF-30
(Lifting Tone Base SPF-30)

Hidratează şi protejează intensiv pielea, îmbunătăţeşte tonicitatea, ameliorează liniile fine. De asemenea potrivită pentru zona de contur a ochilor si buzelor. Prin folosire regulată pielea va arăta mai tânără. Aplicaţi pe faţa curăţată cu 30 de minute înainte de a ieşi din casă.

Ingrediente: ulei de ricin, sepilift, troscot, tocoferol, dioxid de titaniu.

Bază fond de ten din plante
(Herbal Tone Base)

Bază de fond de ten pentru pielea grasă. Nu conţine grăsimi sau uleiuri. Ascunde eficient defectele tenului (coşuri, acnee). Conţine filtru solar. Absoarbe excesul de grăsime, oferind un aspect mat tenului. Se poate folosi în combinaţie cu cremele hidratante.

Ingrediente: hamamelis de Virginia, dioxid de titaniu.