Rutina săptămânală

Mască uşoară de gel
(Tender Gel Mask)

Cu gel de aloe, muşcată, alantoină, castravete. Pentru toate tipurile de ten. Preparat multifuncţional hipoalergic pe baza de extracte de plante. Hidratează rapid şi eficient tenul deshidratat, având un efect uşor de deschidere a acestuia. Calmează, răcoreşte şi îndepărtează roşeaţa şi exfoliază cu delicateţe celulele moarte în cazul tenurilor care suferă de exces de sebum şi cuperoză. Reface pielea după arsurile solare. Tratează tenul inflamat de acnee. Se recomandă aplicarea măştii Mag, a fâşiilor Mag sau a fâşiilor de polietilenă peste masca uşoară de gel.

Ingrediente: gel de aloe vera, muşcată, alantoină, castravete.

Peeling natural
(Natural Peeling)

Un tratament facial rapid pentru doamnele cu programul încărcat. Abilitatea acestuia de a curăţa poate fi adaptată în funcţie de sensibilitatea pielii, prin adăugarea câtorva picături de apă. Produsul nu conţine conservanţi artificiali. Este bazat pe săruri extrase din Marea Moartă. Complexul său de hidratare este similar cu factorul natural de hidratare. Se înlătură cu uşurinţă cu ajutorul apei. Conţine componente de hidratare şi bactericide.

Ingrediente: săruri de la Marea Moartă, ananas, gălbenele.

Mască cu praf de perle
(Pearl Mask)

O mască pentru pielea normală sau uscată. Un produs de lux dezvoltat pentru înfrumuseţarea, hrănirea şi calmarea tenului normal sau uscat. Revitalizează tenul îmbătrânit sau obosit, întărindu-i imunitatea. Redă aspectul plin de vitalitate şi tineresc al tenului. Principalul ingredient al produsului este pudra naturală de perle, care conţine 22 de aminoacizi, vitamina B şi proteine.

Ingrediente: hidrocotil, caolin, şiconin, guanină, alge, tocoferol, vitamina A,.

Mască astringentă cu nămol
(Astringent Mud Mask)

Un produs extraordinar pentru tenul gras şi cel predispus la acnee. Această mască curăţă în profunzime, strânge porii, elimină impurităţile şi alte substanţe care înfundă porii. Ajută la obţinerea unui ten catifelat, lipsit de probleme.

Ingrediente: nămol de la Marea Moartă, caolin, hamamelis de Virginia, camfor, citronella, mentol.

Mască AstriFin
(AstriFin Mask)

Produsul finalizează îngrijirea acordată tenului gras şi normal. Masca este folosită în cosmetica profesională pe post de calmant şi agent astringent. Conţine un complex de plante special alese pentru a reduce inflamarea şi iritarea, oferă un aspect mat pielii şi stimulează reînnoirea celulelor. Are în acelaşi timp rol antiseptic.

Ingrediente: caolin, aloe vera, extract de ceai verde, troscot, hamamelis de Virginia, dioxid de titaniu, camfor.

Mască SeboFin
(Sebofin Mask)

Îngrijire calmantă pentru tenul delicat, gras şi cu tendinţă de seboree. Reduce iritarea şi calmează pielea inflamată. Un produs potrivit pentru bărbaţi şi femei deopotrivă.

Ingrediente: aloe vera, caprifoi, muşeţel, extract de cruşin de mare, alantoină, tocoferol.

Mască LiftoFin
(LiftoFin Mask)

Tratament intens de hidratare şi lifting pentru toate tipurile de ten. Hidratează intens, calmând tenul. Restaurează activ structurile de celule ale tenului. Produsul este de asemenea utilizat pentru reabilitarea după intervenţiile de chirurgie plastică sau peeling intens.

Ingrediente: jojoba, ulei din germeni de grâu, retinol, tocoferol, ulei de susan, hialuronat de sodiu, sepilift, ginkgo biloba, chitosan.

Mască CalmiFin
(Calmifin Mask)

O mască uşoară, bogată în componente naturale, selectate special pentru tenul sensibil. Componentele active au un efect sinergic. Masca stimulează metabolismul celulelor tenului şi îndepărtarea reziduurilor din ţesuturile musculare. Întăreşte şi tonifică pereţii capilari. Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii. Calmează tenul iritat. Hidratează şi catifelează tenul, îndepărtând edemul.

Ingrediente: muşeţel, ruscogenină, nalbă de pădure, dioxid de titaniu, ulei din germeni de grâu, sălăţică, alantoină.

Mască PuriFin
(Purifin Fluid Mask)

Preparatul nu conţine ulei, este destinat tenului gras cu probleme şi are efecte antiseptice şi de vindecare. Sepicontrolul reglează activitatea glandelor sebacee. Coenzima Q10 este înmagazinată în bobiţe care se sparg în timpul masajului uşor, întrând în piele cu maximă eficienţă, protejând tenul de acţiunea nocivă a mediului înconjurător.

Ingrediente: ulei din frunze de aloe vera, acid aminoacetic capriloil, sarcosină, scorţişoară, ulei hidrogenat de ricin, extract de troscot, tocoferol, coenzima Q10, alantoină.

Cremă - mască Argalane
(Argalane cream-mask)

Produsul este extrem de bogat în acizi graşi nesaturaţi, fiind ideal pentru îngrijirea tenului delicat şi uscat. Uleiul de argania şi factorul natural de hidratare a pielii hrănesc şi energizează tenul. Preparatul este absorbit imediat în timpul aplicării măştii sau al masajului, lăsând tenul moale şi catifelat.

Ingrediente: argania, ulei de migdale dulci, squalane, ulei de seminţe de şofrănaş, extract de rădăcină de mei păsăresc, vitamina A, acid linoleic, tocoferol.

Scrub facial pe bază de papaya
(Facial Scrub Papaya)

Produsul conţine extract de papaya potrivit pentru toate tipurile de ten, îndepărtând cu eficienţă toate tipurile de impurităţi. Are proprietăţi de peeling atât la nivelul tenului, cât şi la cel al enzimelor. Previne apariţia acneei, îndepărtează celulele moarte, înlesneşte reînnoirea celulelor tenului şi îmbunătăţeşte elasticitatea. Pregăteşte tenul pentru aplicarea altor produse. Scrubul ajută la obţinerea unui ten mat şi frumos.

Ingrediente: suc de papaya, panthenol, chitosan, acid citric, extract de ceai verde.