Sistemul elveţian de iluminare

Peeling natural
(Natural Peeling)

Un tratament facial rapid pentru doamnele cu programul încărcat. Abilitatea acestuia de a curăţa poate fi adaptată în funcţie de sensibilitatea pielii, prin adăugarea câtorva picături de apă. Produsul nu conţine conservanţi artificiali. Este bazat pe săruri extrase din Marea Moartă. Complexul său de hidratare este similar cu factorul natural de hidratare. Se înlătură cu uşurinţă cu ajutorul apei. Conţine componente de hidratare şi bactericide.

Ingrediente: săruri de la Marea Moartă, ananas, gălbenele.

Mască cu praf de perle
(Pearl Mask)

O mască pentru pielea normală sau uscată. Un produs de lux dezvoltat pentru înfrumuseţarea, hrănirea şi calmarea tenului normal sau uscat. Revitalizează tenul îmbătrânit sau obosit, întărindu-i imunitatea. Redă aspectul plin de vitalitate şi tineresc al tenului. Principalul ingredient al produsului este pudra naturală de perle, care conţine 22 de aminoacizi, vitamina B şi proteine.

Ingrediente: hidrocotil, caolin, şiconin, guanină, alge, tocoferol, vitamina A.

Cremă albă pură
(Pure White Cream)

Cremă gentilă dintr-o combinaţie nouă de ingrediente a căror acţiune sinergică ameliorează textura pielii şi îi uşurează regenerarea. Folosirea regulată duce vizibil la iluminarea pielii şi creează o aparenţă mată uniformă. Aplicaţi o dată sau de două ori pe zi pe faţă şi gât după curăţarea pielii.

Ingrediente: ulei de coada şoricelului, extract creţişoară, nalbă de pădure, extract din frunze de roiniţă, extract din frunze de mentă, extract de bătrâniş, extract de ventrilică, alfa-arbutin, dioxid de titaniu, oxid de zinc, tocoferol, acid citric.

Ser alb pur
(Pure White Serum)

Un ser pentru deschiderea şi uniformizarea tonului pielii. Favorizează retenţia apei, acţionează ca exfoliator, stimulează metabolismul pielii. Aplicaţi o dată sau de două ori pe zi pe pielea curăţată sau peste/sub crema albă pură. De asemenea e potrivit pentru zona de contur a ochilor.

Ingrediente: alfa-arbutin, extract de coada şoricelului, extract creţişoară, extract de nalbă de pădure, extract din frunze de roiniţă, extract din frunze de mentă, extract de bătrâniş, extract de ventrilică, algă roşie, ulei hidrogenat de ricin.

(LightoFin Mask)
(Pure White Serum)

Mască-cremă uşoară pentru deschiderea intensivă la culoare a tenului şi regenerarea acestuia. Produsul este o noutate a centrului elveţian pentru bio-cosmetică. Un complex bogat de ingrediente active oferă tenului o textura mată şi un aspect natural. Conţine extracte din coada şoricelului, creţişoară, nalbă, frunze de mentă, ciuboţica cucului.

Ingrediente: dioxid de titaniu, extract de coada şoricelului, creţişoară, extract de nalbă de pădure, roiniţă, extract de mentă, extract de bătrâniş, ventrilică, acid salicilic, glicerină, alfa-arbutin, algă roşie, tocoferol, acid ascorbic, acid citric.