TRATAMENTE Dermatocosmetice
La scurt timp după lansare, Laboratoarele Thea au reuşit să se impună drept unul dintre cele mai eficiente centre din ţară pentru tratarea afecţiunilor dermatocosmetice. Laboratoarele Thea sunt în acest moment numărul 1 în România în tratarea acneei şi, graţie metodelor unice, reuşesc rezultate fantastice în tratarea diferitelor afecţiuni bacteriene ale pielii şi ale altor tipuri de afecţiuni.

Acurateţea şi calitatea tratamentelor sunt garantate de asocierea dintre activitatea laboratorului de investigaţii medicale Thea Med (laboratorul de microbiologie şi dermatologie propriu Laboratoarelor Thea) şi Laboratoarele Thea, centru care distribuie exclusiv în România produse unice de îngrijire realizate în Israel şi Elveţia.

 

„Acordăm o atenţie deosebită sănătăţii şi frumuseţii tegumentelor. Tratamentele noastre au ca scop schimbarea radicală a aspectului pielii. În funcţie de afecţiune, vârstă, tipul de piele, introducem o serie particulară de proceduri menite să metamorfozeze tegumentul şi să-l vindece. Bineinţeles că terapia durează în funcţie de rezultatele vizate. Spre exemplu, reglarea hipersecreţiei de sebum, cu transformarea unui ten seboreic într-unul cu secreţie normală de sebum, durează aproximativ şase luni. În cazurile de acnee, vindecarea afecţiunii, închiderea porilor, estomparea cicatricelor, calmarea cuperozei, nivelarea pielii – toate a cestea pot necesita chiar şi doi ani de tratament consecvent”, explică Doamna Thea Haimovitz, CEO Laboratoarele Thea.

 

Şedinţele de tratament durează între 1,5 şi 4 ore, timp în care specialiştii Laboratoarele Thea folosesc un număr şi o cantitate impresionantă de produse de îngrijire. Tratamentele pot fi structurate şi ca şedinţe terapeutice individuale, însă Laboratoarele Thea promovează pachetele de şedinţe, în cadrul cărora se obţine metamorfoza dorită a pielii.


Produsele folosite în cadrul tratamentelor dermatocosmetice provin din brandul Magiray, linia HisHers, şi din brandul propriu de produse Bio Cosmetic Confiture. Produsele sunt bogate în ingrediente extrase de la Marea Moartă şi sunt realizate în Israel şi în Elveţia.

 

Şedinţe de tratament dermatocosmetic sunt acompaniate de reflexoterapie (masarea pentru relaxare a mâinilor şi picioarelor clientului), bonus din partea Laboratoarelor Thea. Tratamentele se desfăşoară într-un atmosferă discretă şi plăcută, accentuată de aromoterapie.

 

Locaţia Laboratoarele Thea este amenajată cu eleganţă şi bun gust, atmosfera caldă şi rafinată transformând fiecare vizită în clipe de relaxare şi armonie. Clienţii sunt invitaţi să sosească cu o jumătate de oră înaintea şedinţei de tratament, pentru a participa la ritualul ceaiului, un important preambul al terapiei. În timpul verii, ceaiul se serveşte în grădina interioară; iarna, vă invităm să îl savuraţi în faţa căminului din salon.

 

Serviciile dermatocosmetice şi produsele folosite de Laboratoarele Thea sunt încercate şi recomandate de către Gianina Corondan, Daniela Nane, Cătălin Botezatu, Mirela Vescan, Alessandra Stoicescu, Adina Buzatu, Maria Radu, Laurent Tourette, Wilhelmina Arz, Florentina Opriş, Alexandra Ungureanu, precum şi de către diplomaţi şi reprezentanţi ai deferitelor ambasade la Bucureşti.

 

 

 

„Despre acnee... numai de bine! Pentru că nu mai reprezintă acum un obstacol pentru cineva. Ce bine era dacă ştiam asta cu nişte ani în urmă! Însă nu este deloc târziu, pentru că tenul meu este acum vindecat şi am trecut deja la următoarea etapă de tratament. Vreau să arăt peste 20 de ani aşa cum trebuia să arăt acum 15. Păzea!, că la un moment dat, o să întâlniţi o puştoaică răspunzând nonşalant «Cât să am, 60 de ani!» şi o să ziceţi că e glumă. Să nu râdeţi, va fi purul adevăr!” Gianina Corondan, imaginea Laboratoarele Thea în România.

 

 

 

Tratamente dermatocosmetice

Laboratoarele Thea se diferenţiază de celelalte centre dermatocosmetice prin efectuarea unor temeinice investigaţii medicale înaintea începerii oricărui tratament. Investigaţiile medicale se desfăşoară prin intermediul Laboratoarele Thea Med (Dr. Nicolae Denisa), secţia medicală din cadrul centrului Laboratoarele Thea.

Investigaţiile medicale includ consultul preliminar, efectuarea analizelor recomandate şi a extracţiilor şi au ca scop identificarea cauzelor şi a factorilor implicaţi în generarea problemei ce trebuie tratată.

Laboratoarele Thea şi Thea Med acordă o importanţă deosebită investigaţiilor medicale, indispensabile diagnosticării şi vindecării corespunzătoare a afecţiunilor dermatocosmetice.

Laboratoarele Thea sunt recunoscute pentru eficienţa următoarelor:

 

Pentru tarifele aferente acestor servicii, vă rugăm vizitaţi secţiunea Servicii şi Tarife.

 

Tratamente dermatocosmetice

Acnee
Anti-aging
• Decheratinizarea pielii
• Design pentru sprâncene
• Epilare definitivă
• Probleme ale părului şi scalpului
• Reflexoterapie
• Reflexoterapie şi masaj la patru mâini (bonus în cadrul unor şedinte dermatocosmetice)
• Tratamente corporale anticelulitice cu slăbirea cel puţin cu 1 cm / şedinţă
• Tratamente corporale de relaxare

 

Pentru tarifele aferente acestor servicii, vă rugăm vizitaţi secţiunea Servicii şi Tarife.

 

Acneea

 

Steaua cea mai strălucitoare a activităţii medicale şi dermatocosmetice a Laboratoarelor Thea este tratarea acneei.

Laboratoarele Thea sunt în acest moment numărul 1 în România în tratarea acneei şi a acneei rozacee, tratând cu succes toate stadiile şi statusurile însoţitoare ale acestor afecţiuni (hipersecreţie de sebum, cuperoză, pigmentare, denivelarea pielii) şi recuperând pielea în urma ravagiilor lăsate de acnee.

În cazul acneei, investigaţiile medicale identifică riguros cauzele exacte ale afecţiunii şi recomandă si procedurile medicale şi dermatocosmetice pentru tratarea sa.

Tratamentul începe cu terapia dermatocosmetică, care pregăteşte pielea pentru tratamentul medical.

Laboratoarele Thea au dezvoltat un sistem de curăţare a pielii unic în lume prin combinaţia produselor folosite. În cadrul tratatamentelor dermatocosmetice Laboratoarele Thea, extracţiile se realizează fără folosirea aburului şi doar după ce pielea a fost pregătită corespunzător (între a patra şi a şaptea şedinţă de tratament), evitând astfel traumatizarea tegumentului.

Laboratoarele Thea îndrumă pacienţii spre continuarea tratamentului în afara centrului (acasă), pentru a oferi pielii suportul de care aceasta are nevoie în lupa împotriva acneei. Continuarea tratamentului se realizează cu produse recomandate de Laboratoarele Thea şi este un pas indispensabil în tratarea acestei afecţiuni.

 

înapoi la menu-ul principal >>

 

Anti-aging

 

Laboratoarele Thea oferă tratamente Anti-Aging, prin intermediul cărora se poate opri îmbătrânirea pielii şi obţine un efect de întinerire cu până la zece ani. Tratamentele se realizează prin proceduri inovative şi non-invazive, şi folosesc produsele dermatocosmetice Magiray, HisHers şi Cosmetic Confiture.

 

Tratamentele Anti-Aging pun accent deosebit pe procesul de curăţare şi decheratinizareare a pielii, în cadrul căruia se foloseşte un număr impresionant de produse, aplicate personalizat şi după o reţetă realizată special pentru fiecare pacient. Efectele de întinerire sunt vizibile după prima şedintă de terapie!

 

Tratamentul se remarcă prin creşterea capacităţii de absorbţie a pielii, chiar şi la nivelul tenurilor foarte uscate, recunoscute pentru gradul scăzut de absorbţie a produselor dermatocosmetice.

 

Unul dintre secretele acestei performanţe este procedeul extraordinar Magiray Queen’s Jelly Transportor, pe care pacientul îl poate aplica şi acasă. Aplicarea Queen’s Jelly Transportor este urmată de utilizarea a şapte creme din gama Magiray, toate cu penetrare perfectă şi cu propriul rol în recuperarea şi regenerarea pielii.

 

Un efect minunat al sistemului Queen’s Jelly Transportor este aplicarea după creme a serului iluminator, fondului de ten solid, fondului de ten lichid şi a pudrei. Toate aceste produse aderă aderă imediat la stratul superior al epidermei, devenint total rezistente în timp şi la transfer. Produsele nu se iau prin atingere sau frecare, dar pot fi foarte uşor îndepărtate cu spuma purifiantă Magiray Clarity Foam.

 

înapoi la menu-ul principal >>